OM OSS

La Piada ble etablert i 2014 av svensk-italienske Robert Åkerberg, under navnet SAAL foodtrucks. I 2020 ble SAAL til La Piada og drives i dag av Robert, sammen med piadaiolo Bendik R. Pettrém og pizzaiolo Ulrik V. Mathiasrud.

La Piada har etablert seg med et kjøkkenlokale sentralt på økern i Oslo og driver nå tre foodtrucks, som er klare for ditt event! 

 

La Piada er den bestemte formen av ordet piada. Piada/piadina er et brød opprinnelig fra Romagna, men vanlig i mesteparten av det sentrale Italia. Vi lager det med med økologisk hvetemel, olivenolje/økologisk svinefett, natron, sitron, salt og vann.

IMG_3771.jpeg

VÅR MAT

Vi leverer velsmakende og gjennomtenkt selskapsmeny, spennende italiensk streetfood og enkel italiensk fingermat. 

For oss er det viktig med kvalitet gjennom alle ledd, derfor samarbeider vi kun med leverandører vi vet leverer god og trygg mat. Vi benytter oss av økologiske alternativer der det er mulig og importerer skinker, oster, tomater og mer fra Italia, for best mulig smaksopplevelse.

Sjekk ut våre menyer og finn ut hva som passer best for ditt event!

HVORFOR FOODTRUCK?

Med foodtruck slutter ikke matlagingen i et preppkjøkken. Vi kommer til deg med trucken vår og gjør den siste finishen i din hage eller event. På den måten kan vi alltid levere rykende fersk mat med god kvalitet. Vi kan stille opp med 1-3 foodtrucks hjem til deg eller på større eventer. Vi lager kvalitetsmat der du er, slik at du kan slappe av og nyte gjestene og maten. 

 

Vi kan levere mat til 30 - 500 personer!

IMG_3841_edited_edited.jpg