top of page

STREETFOOD MENY

Vår italienske streetfood meny består av den historiske retten piada og pizza.

Piada/piadina er et tynt brød som stammer fra Romagna regionen fra 1300-tallet, men har i dag blitt populært i store deler av Italia. Sjekk ut våre varianter av piada, de passer perfekt til alle eventer og egner seg godt som "minglemat" for voksne og barn

Vi kommer til deg med foodtrucken og lager maten der du er!

Menypriser finner du under hver rett og er per person. 
Minstebestilling: 50 Piada/Pizza  
Leiekostnad: Oppmøte av kokk og foodtruck 3800,-  i Oslo. 
Ca 2 timers servering er inkludert, tid utover det belastes med 650 kr. per time.
Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg på 15 kr. per kilometer fra vår base i Selma Ellefsens vei 6, Oslo, tur-retur.

PIADA

Vi lager våre egne piada med med økologisk hvetemel, olivenolje, salt, natron og vann.

1. POLPETTE SCHIACCIATE 

Italienske kjøttboller med tomatsaus og basilikum, mozzarella fior di latte, parmesan og ristede pinjekjærner. 

2.GRIGLIATA DI VERDURE

Grillede grønnsaker, Squacquerone ost, salsa verde og ruccola 

3. POLLO ALLA SALVIA

Kyllinglår fra Eng gård, utbenet, smaksatt med salvie, smør og hvitvins sjy, tomat, mozzarella, parmesan og ruccola 

Pris pr piada: 195,- 

Närbild Piada. .jpg
Pizza Margherita(1)_edited.jpg

PIZZA

Våre pizza er laget med napolitansk pizzamel, italiensk gjær, olivenolje, salt, og vann. Vi lar deigen heve i 36 timer før vi steker den. 

1. MARGHERITA

Tomatsaus, fior di latte mozzarella og basilikum

2. NDUJA

Tomatsaus, fior di latte mozzarella og nduja calabrese 

3. GRILLET AUBERGINE OG SKOGSSOPP

Tomatsaus, fior di latte mozzarella, aubergine, sopp. 

Pris pr pizza Margherita:              195,- 

Pris pr pizza Nduja:                    205,- 

Pris pr pizza  Artisjokk og sopp:     205,- 

Pizza Margherita(1).png

DRIKKE

Frisk italiensk drikke med kullsyre fra Lurisia, som kan leveres til ditt event

1. Chinotto - med smak av chinotto, en bitter italiensk sitrusfrukt

2. Gazzosa - med smak av herlige sitroner, fra amalfi

3. Aranciata Rossa - med smak av blodappelsin fra Sicilia

4. Aranciata - med smak av appelsiner, fra Puglia

Pris pr brus: 45,- 

Skjermbilde 2022-02-05 kl. 15.04.14.png

BRYLLUP & JUBILEUM MENY 

Vår selskapsmeny består av velkomponerte retter, som vi har satt sammen for ditt event. Menyen serveres med gode engangstallerkener og bestikk som vi tar med, eller med ditt servise.
Vi kommer til deg med foodtrucken og lager maten der du er! 
Catering til bedrift, bursdag, konfirmasjon, bryllup, hagefest, skogsfest, strandfest og alle andre type fester.
 
 
IMG_3958.jpeg

FORRETT

1. Bruschetta med tomat, fersk basilikum og havsalt

Pris pr person 95,-  

2. Bruschetta Caprese med mozzarella, tomat, fersk basilikum og havsalt

Pris pr person 110,-  

HOVEDRETT

1. POLLO ALLA SALVIA

Kyllinglår fra Eng gård, utbenet, smaksatt med salvie og tomat. Serveres med smør og hvitvins sjy ovnsbakte parmesan poteter, aspargesbønner og grillet paprika

Pris pr person 215,- 

2. ARROSTO DI MAIALE 

Langstekt økologisk svin fra Spikkerud Gård med italienske urter. Serveres med ovnsbakte rosmarinpoteter, syltet rødløk og salat

Pris pr person 215,- 

3. PARMIGIANA

Ovnsbakt aubergine og poteter med mozzarella, parmesan,

basilikum og tomatsaus. Serveres med ruccola

Pris pr person 215,- 

D4093B71-BC3A-4009-8951-70031B300157_1_100_o.jpeg
IMG_3900.jpeg

DESSERT

1. PANNA COTTA

Fløte- og vaniljedessert toppet med redusert solbærsaus og bringebær

Pris pr person: 115,- 

2. TIRAMISU

Fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem smakssatt med Marsala

Pris pr person: 115,- 

ITALIENSK "TAPAS" MENY

 Menyen passer perfekt for deg som vil ha en uformell servering av småretter til din bursdag eller fest! 

Antipast.jpg

Meny

- BRUSCHETTA

Bruschetta med tomat, mozzarella, fersk basilikum, olivolja og havsalt

- GAMBERI

Villfangede reker, salsa verde marinerte med frisk chilli.  

- POLLO

Kyllinglår fra Eng gård, utbenet, smaksatt med salvie, smør og hvitvins sjy

- PARMIGIANA​ (vegetariskt alternativ)

Ovnsbakt aubergine med mozzarella, parmesan, basilikum og tomatsaus

 

- PATATE AL FORNO

Ovnsbakte små rosmarinpoteter

aspargesbønner, Marinerte artisjokker, Oliven

DOLCE

1. PANNA COTTA

Fløte- og vaniljedessert toppet med redusert solbærsaus og bringebær

2. TIRAMISU

Fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem smakssatt med Marsala​

Pris per person - 445,- 

Vald dessert - 115,- 

bottom of page